26 Şubat 2014 Çarşamba

Jelly Ilk Haftasında 100 Bin Soru Yanıtladı

By Unknown  |  16:18 No comments

Twitter’ın kurucularından Biz Stone’un 2014′ün gelmesiyle hayata geçirdiği mobil uygulama Jelly, ilk haftasında büyük ilgi gördü. Stone, blog sayfasından yakın zaman içinde güncelleme sözü verdi.


Yolda yürürken karşınıza türünü bilmediğiniz bir köpek veya hiç görmediğiniz bir ağaç çıkıyor. Hemen fotoğrafını çekiyor ne olduğunuz merak ettiğiniz nesne veya canlıyı belirli kılmak için daire içine alıyorsunuz. Ardından, fotoğraflı sorunuzu Jelly ile sosyal ağ dünyasına yolluyorsunuz. Sadece dakikalar içinde, sorunuzu gören sayısız kullanıcılardan sorunuza cevap veriyor.

Stone’un deyişiyle sosyal ağda ‘empati’ oluşturmak ve kullanıcılar arasında yardımlaşmayı artırmayı amaçlayan Jelly, ilk haftasında büyük bir ilgi gördü.


RJMetrics araştırma şirketinin verilerine göre, Jelly, ilk haftasında 100 bin sorunun cevaplanmasını sağladı. Bu sorular arasında, Facebook CEO’su Mark Zuckerberg’in duşunda rastladığı örümceğin ne tür olduğu da yer alıyor:


Stone, ilk haftanın ardından blog sayfasında yaptığı açıklamada, Jelly ekibi olarak yoğun bir çalışma içinde olduklarını, Jelly’e yakın zamanda güncelleme ve yeni içerikler geleceğini belirtti. Jelly, ilk haftasında AppStore’un ‘En iyi Yeni Uygulamalar’ ve ‘Editörün Seçtikleri’ listesine girmeyi de başardı.

Paylaş:

0 yorum:

© 2014 Bilgilendirin!. WP themonic converted by Bloggertheme9. Powered by dunyada baris.
Yukarı